Felmérés & Tervezés

Felmérés

Ha kiinduló ajánlatunk elnyeri tetszését, kollégánk egy megbeszélt időpontban kimegy a helyszínre és személyesen is elvégzi a méréseket, valamint felméri a terepet a beépítési munkálatokhoz. 

A felméréshez újépítésű házaknál szükségünk van megbízható métervonalra, illetve pucolt vagy xps-el kiragasztott kávákra. 

 

P1831169
P1831089

Tervezés

Megtervezzük közösen álmai nyílászáróját

A felmérési munkák után általában egy személyes találkozóra kerül sor üzemünknél, ahol az alábbi paraméterek kerülnek átbeszélésre és kiválasztásra.
  • Szerkezet, kialakítás

-Műemléki, MOD92,MOD78,MOD68, Alu-fa… 
A flexibilis gyártástechnológiának köszönhetően nem jelent problémát a különféle igények kielégítése. Legyen szó kapcsolt gerébtokos műemléki, két rétegű üvegezésű 68-as, három rétegű üvegezésű 78-as, vagy a manapság legnépszerűbb három rétegű üvegezésű 92-es vagy a FA-ALU szerkezetű nyílászáróról.

Professzionális számítógépes programunk és szakképzett kollégánk segítségével könnyedén az ön ízlésére tudjuk formálni bármely termékkatalógusban szereplő ablakunkat és ajtónkat, valamint önálló ötletét is percek alatt valóra váltjuk. 

  • Faanyag

A leggyakrabban használt alapanyagunk a hossztoldott és tömbösített borovi fenyő, luc-, vagy vörösfenyő, ezeken kívül gyártunk még tölgyfából, merantiból, eukaliptuszból. 

  •  Üveg
   -Víztiszta, savmart, katedrál vagy tiffany 
Ha nem víztiszta üveget szeretne az esetben üvegbeszállítónk weboldalán tud tájékozódni, de nálunk is vannak üvegminták.
 Egyedi Tiffany üveg rendelésére is lehetőséget biztosítunk. 
 
P1444836
P1444849
 
  • Szín 

-Lazúros vagy takarószín

Takarószín esetében (ahol a fa erezete nem látszik) a teljes RAL és NCS paletta rendelkezésre áll.

Lazúros szín esetében (fa erezete látszik) az üzemben található több száz színminta közül tud választani.

A fa nyílászárók legsarkalatosabb pontja a felületkezelés. Szélsőséges időjárási körülményeknek is megfelelő felülettel rendelkező terméket kell előállítani. Cégünk vizes bázisú felületkezelő anyagokat használ, szem előtt tartva a környezettudatos gyártástechnologiát.

  • Kiegészítők

-Kilincs, víz-vető szárnytakaró, vasalat, külső-beslő párkányok

Külső nyílászárókhoz az ajánlat alap kilincseket tartalmaz, ami nálunk a Hoppe New York típus, de számtalan egyéb lehetőségből választhat.

Belső oldali fa könyöklőket gyártunk, amiket a nyílászáró színére tudunk festeni, külső oldalra pedig alumínium párkányokat forgalmazunk.